Atzīmējiet svētkus un svarīgus dzīves notikumus Fabrikas restorānā


Fabrikas restorāna banketu ēdienkarte paredzēta ne mazāk kā 6 personām. Lūgums informēt par precīzu personu skaitu vismaz vienu dienu pirms rezervācijas. Ja restorāns nebūs informēts par izmaiņām, rēķinā tiks iekļauta maksa par sākotnējo personu skaitu.

Šefpavārs strādā ar sezonāliem produktiem, līdz ar to ēdienkartē iespējamas korekcijas.

Ja vēlaties nest savu kūku, tad kūkas nauda ir 3.00 EUR par katru personu. Korķa nauda: 10 EUR par katru pilngadīgu personu, neatkarīgi no tā, vai persona lieto alkoholu (spēkā kompānijām sākot no 20 personām).

Grupām, sākot ar 6 personām – papildus 10% par apkalpošanu.

Lūgums ņemt vērā, ka banketu ēdienkartei atlaides netiek piemērotas!

Pēc jūsu vēlmēm varam sagatavot arī individuāli pielāgotu ēdienkarti. Banketa rezervēšana un detalizēta informācija: info@fabrikasrestorans.lv


БАНКЕТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

BANKETA PIEDĀVĀJUMS

PIRKSTIŅUZKODAS UZ GALDA (KATRAM VIESIM 5 GB.)

Austeres čaumalā pasniegts gurķa tartars ar rikotas sieru un kūpinātu lasi 4,7

Ķiploku sviestā cepta tīģergarnele ar tomātu salsu un sezama - vasabi mērci 2,3,7,11

Liellopa gaļas rostbifs uz rudzu maizes ar mārrutku krēmsieru un svilinātu marinētu pērļu sīpoliņu 1,7

Uz polārmaizes pasniegts prošuto ar rozmarīna – bumbieru džemu 1

Uz maizītes pasniegts kazas siers ar austersēnēm un grauzdētām pistācijām 1,7,8

SALĀTI UZ GALDA (JĀIZVĒLAS DIVI VEIDI)

Krāsnī cepta un plūkāta laša salāti · sarkano kāpostu biezenis, kvinoja, frisē salāti, mango –čili mērce, kartupeļu popkorns 1,4,7

vai

Lapu salāti ar tīģergarnelēm panko panējumā · gvakamole, viegli marinēti gurķi, mango, ķirštomātu – tekilas mērce 1,2,3

vai

Salāti ar grilētu baklažānu · liellopa basturma, San Marzano tomāti, granātāboli, spināti, pikanta tahini mērce 6,11

vai

Artišoku salāti ∙ granātāboli, Grana Padano siers, viegli marinētas austersēnes, kiršu tomāti, “jēra” salāti, citronu mērce 7

ANTIPASTA UZ GALDA

Fuet, Prošuto, čorizo desa, brī siers, Manchego siers, vīnā izturēts kazas siers, Kalamatas olīvas, saulē kaltēti tomāti, marinēti artišoki, grissini, grauzdētas sāļās mandeles 1,7,8

PAMATĒDIENI PĒC IZVĒLES (JĀIZVĒLAS TRĪS VEIDI)

Krāsnī cepta menca miso glazūrā · selerijas saknes biezenis, siltie dārzeņi ar spinātiem, cidoniju putas, spirulīnas pūderis 1,4,6,7,9

vai

Uz grila cepta zandarta fileja · zaļo sparģeļu risotto, marinēti San Marzano tomāti, cepti puravi 1,4,7

vai

24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli, sarkanvīna – balzāmetiķa mērce 7

vai

Grilēts Striploin steiks (vidēji cepts) ar Café de Paris sviestu · cepti Agata mini kartupeļi, haricot pupiņas, silta dedzinātas paprikas mērce 7,10

vai

Lēni gatavots pīles kājas konfits · sarkano kāpostu biezenis, Vidusjūras dārzeņi, bumbieris, pak choi salāti, mandeles, plūmju mērce 1,7,8

vai

Baklažānu – tomātu sacepums ∙ Beluga lēcu sautējums kokospienā, cepts tofu siers, Haricot pupiņas, spināti, vinegreta mērce 1

DESERTI (JĀIZVĒLAS VIENS VEIDS)

Klasiskais krēms brulē · pasifloras auglis, zemene 3,7

vai

Marcipāna kūka 3,7,8

vai

Vaniļas panna cotta · lazdu riekstu griljāža, sāļās karameles mērce 7,8

Papildiniet savu banketu ar austerēm!

Svaiga austere ∙ vinegreta mērce, yuzu - sojas mērce, citrons 1,6,14 EUR 4.20 / gb

Cepta austere ∙ spināti, čilī Béarnaise mērce, parmezāns 7,8,14 EUR 4.50 / gb

Cepta austere · mandeļu rieksti, šalotes sīpoli, parmezāns, baltvīna mērce 7,14 EUR 4.50 / gb


Cena par personu 50.00 EUR, iekļaujot pirkstiņuzkodas, salātus, plates,

pamatēdienus, desertu, kafiju / tēju, negāzētu ūdeni un maizi ar balzamiko / olīveļļu


Cena par personu 45.00 EUR, iekļaujot pirkstiņuzkodas, salātus, pamatēdienus,

desertu vai plates, kafiju / tēju, negāzētu ūdeni un maizi ar balzamiko / olīveļļu


Cena par personu 40.00 EUR, iekļaujot pirkstiņuzkodas, salātus,

pamatēdienus, kafiju / tēju, negāzētu ūdeni un maizi ar balzamiko / olīveļļu


*ALERGĒNU SARAKSTS 1 - Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti 2 - Vēžveidīgie un to produkti 3 - Olas un to produkti 4 - Zivis un to produkti 5 - Zemesrieksti un to produkti 6 - Sojas pupas un to produkti 7 - Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) 8 - Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti 9 - Selerijas un to produkti 10 - Sinepes un to produkti 11 - Sezama sēklas un to produkti 12 - Lupīna un tās produkti 13 - Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l 14 - Gliemji un to produkti.