Atzīmējiet svētkus un svarīgus dzīves notikumus Fabrikas restorānā


Fabrikas restorāna banketu ēdienkarte paredzēta ne mazāk kā 6 personām. Lūgums informēt par precīzu personu skaitu vismaz vienu dienu pirms rezervācijas. Ja restorāns nebūs informēts par izmaiņām, rēķinā tiks iekļauta maksa par sākotnējo personu skaitu.

Ja vēlaties nest savu kūku, tad kūkas nauda ir 3.00 EUR par katru personu. Vēršam Jūsu uzmanību, ka ienest savus alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus nav atļauts. Aicinām Jūs iepazīties ar mūsu vīnu karti, kokteiļu karti, kā arī ar stiprā alkohola piedāvājumu.

Grupām, sākot ar 6 personām vai apkalpošanai uz vasaras terases – papildus 10% par apkalpošanu. Šefpavārs strādā ar sezonāliem produktiem, līdz ar to ēdienkartē iespējamas korekcijas. Lūgums ņemt vērā, ka banketu ēdienkartei atlaides netiek piemērotas.

Pēc jūsu vēlmēm varam sagatavot arī individuāli pielāgotu ēdienkarti. Banketa rezervēšana un detalizēta informācija par banketa piedāvājumu / privāta banketa rezervēšanas nosacījumiem: info@fabrikasrestorans.lv


БАНКЕТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

BANKETA PIEDĀVĀJUMS

PIRKSTIŅUZKODAS UZ GALDA (KATRAM VIESIM 5 GB.)

Ķiploku sviestā cepta tīģergarnele ar tomātu salsu un sezama - vasabi mērci 2,3,7,11

Mazsālīts lasis austeru čaumalā ar gurķu salsu, krējumu un šalotes sīpoliem 1,4,7

Profitrolis ar Comte siera krēmu un Serrano šķiņķi 1,3,7

Pīles aknu pastēte uz rudzu maizes ar sīpolu marmelādi un pistācijām 1,7,8

Kazas siers mīklas groziņā ar ērkšķogu džemu un timiānu 1,7

SALĀTI UZ GALDA (JĀIZVĒLAS DIVI VEIDI)

Nicoise salāti · svilināts tuncis, gurķi, San Marzano tomāti, haricot pupiņas, zaļās olīvas, kaperi, romiešu lapas, mīksti vārīta ola 3,4

vai

Vistas salāti · romiešu lapas, ķiršu tomāti, sarkanie sīpoli, piparmētra, medus – jogurta mērce 6,7

vai

Salāti ar grilētu baklažānu · liellopa basturma, San Marzano tomāti, granātāboli, spināti, pikanta tahini mērce 6,11

vai

Artišoku salāti ∙ granātāboli, Grana Padano siers, viegli marinētas austersēnes, kiršu tomāti, “jēra” salāti, citronu mērce 7

ANTIPASTA UZ GALDA

Fuet, Prošuto, čorizo desa, brī siers, Manchego siers, vīnā izturēts kazas siers, Kalamatas olīvas, saulē kaltēti tomāti, marinēti artišoki, grissini, grauzdētas sāļās mandeles 7,8

PAMATĒDIENI PĒC IZVĒLES (JĀIZVĒLAS TRĪS VEIDI)

Uz grila cepta laša fileja · kartupeļu biezenis, baltās pupiņas, spināti, safrāna mērce, maurloku eļļa 4,7

vai

Krāsnī cepta sama fileja · mandeļu biezenis, kaponata, Briseles kāposti 1,8,9

vai

24 stundas sautēti liellopu vaigi ∙ kartupeļu biezenis, biešu sulā marinēti sīpoli, sarkanvīna – balzāmetiķa mērce 7

vai

Garšaugos lēni gatavota cūkgaļas fileja · savvaļas basmati rīsi, karamelizēts fenhelis, šimeii sēnes, kale kāposti, pikanta medus – ingvera mērce 6,7

vai

Medota pīles fileja (vidēji cepta) · sarkano kāpostu biezenis, Vidusjūras dārzeņi, bumbieris, pak choi salāti, mandeles, plūmju mērce 1,7,8

vai

Viegli pikants dzeltenais karijs · cepti dārzeņi, savvaļas basmati rīsi, pak choi salāti 7

DESERTI (JĀIZVĒLAS VIENS VEIDS)

Klasiskais krēms brulē · pasifloras auglis, zemene 3,7

vai

Marcipāna kūka 3,7,8

vai

Bumbieru tarte tatin · sāļās karameles mērce, Madagaskaras vaniļas krēms 1,3,7

Papildiniet savu banketu ar austerēm!

Svaiga austere ∙ vinegreta mērce, yuzu - sojas mērce, citrons 1,6,14 EUR 4.20 / gb

Cepta austere ∙ spināti, čilī Béarnaise mērce, parmezāns 7,8,14 EUR 4.50 / gb

Cepta austere · mandeļu rieksti, šalotes sīpoli, parmezāns, baltvīna mērce 7,14 EUR 4.50 / gb


Cena par personu 50.00 EUR, iekļaujot pirkstiņuzkodas, salātus, plates,

pamatēdienus, desertu, kafiju / tēju, negāzētu / gāzētu ūdeni un maizi ar balzamiko / olīveļļu


Cena par personu 45.00 EUR, iekļaujot pirkstiņuzkodas, salātus, pamatēdienus,

desertu vai plates, kafiju / tēju, negāzētu / gāzētu ūdeni un maizi ar balzamiko / olīveļļu


Cena par personu 40.00 EUR, iekļaujot pirkstiņuzkodas, salātus,

pamatēdienus, kafiju / tēju, negāzētu / gāzētu ūdeni un maizi ar balzamiko / olīveļļu


*ALERGĒNU SARAKSTS 1 - Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti 2 - Vēžveidīgie un to produkti 3 - Olas un to produkti 4 - Zivis un to produkti 5 - Zemesrieksti un to produkti 6 - Sojas pupas un to produkti 7 - Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi) 8 - Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti 9 - Selerijas un to produkti 10 - Sinepes un to produkti 11 - Sezama sēklas un to produkti 12 - Lupīna un tās produkti 13 - Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10mg/kg vai 10mg/l 14 - Gliemji un to produkti.